Sitemizde 3400 çeşit ürün ve bu ürünlere ait 869 adet teknik çizim bulunmaktadır.
KATEGORİLER
Shpdck Samoa Teak Feel Zemin Kaplama
Shpdck Samoa Teak Feel
Aqua-Step menşei Belçika olan %100 suya dayanıklı, 900m2’ye kadar olan geniş alanlara dilatasyon çıtasız direkt döşenen, yoğun trafikli alanlara uygun ve çevre dostu bir yer kaplamasıdır.
 
DÖŞEMESİ KOLAY
Dünyaca ünlü ve alanında en iyi patentli Uniclic kilitleme sistemiyle birleştirilmiş özel presli bağlantı yerleri sayesinde Aqua-Step çabuk ve basit bir şekilde zeminlere uygulanabilir. Sonuç mükemmel bağlantı yerleri olan bir döşeme olacaktır. Bu rahat montaj sistemi; zemininizi birkaç kez söküp istediğiniz yeni bir mekana taşıma ve yeniden döşeme avantajı sağlar.
 
Aqua-Step’i, herhangi bir ara genleşme profili (dilatasyon) olmadan, 900 m2’ye (30m x 30m) kadar olan geniş mekanlarda uygulayabilirsiniz. Banyodan yatak odasına, mutfaktan salona kadar estetik açıdan daha güzel, görsel olarak daha geniş mekanlara sahip olacaksınız. Bu hızlı ve kolay kurum tekniği sayesinde hiçbir ekstra aksesuara gerek duyulmamaktadır.
 
DOĞAL SESSİZLİK
Aqua-Step klasik ahşap laminatlara oranla, sesi %25 daha fazla emme özelliğine sahiptir. Bunun yanı sıra Aqua-Step, istisnai bir şekilde bulunduğu çevrenin sıcaklık derecesini benimseyerek konforlu ve samimi bir ortam sağlar.
 
Aqua-Step uzmanları, doğadan ilham alarak, su geçirmez petek yapısı ile tamamen yeni bir yer döşeme konsepti geliştirdiler. Sesi emen oyuklu zemin yapısı, yerden ısıtmayı ileterek ürünün sağlamlığını daha iyi kılar.
 
100% SUYA DAYANIKLI
Aqua-Step 100% su geçirmez yer döşemesi serileriyle size yıllar boyu konfor ve endişesiz bir gelecek vaat eder. Aqua-Step, neme ve buğulanmaya karşı mükemmel dayanıklıdır. 
 
Mutfaklar, banyolar, çamaşır odaları, koridorlar, kilerler, bodrumlar, seralar… için uygun bir malzemedir. Aqua-Step yüksek kalite sentetik reçineden üretilmiştir; ahşap bileşenleri içermez. Aqua-Step hiçbir durumda şişme ve kabarma yapmaz. 
Aqua-Step, ayrıca bütün teknik özellikleri karşıladığından , spor salonları, restaurant ve mağaza gibi proje uygulamaları için de önerilir.

Türkiye' nin Her Yerinden | 444 34 13